Hei nå er det jul.

Hvis det siste du sier før dere sovner er "understrek" mens det smaker sitron (Eller kanskje lime, du vet ikke helt lengre) på leppene dine så skjønner du at nå er det nok.
Da avlyser du planene du har og tenker nå skal jeg gi meg. 
Livet har vært alt for mye for meg i det siste.

Så nå er det lille julaften og jeg har bare tatt det rolig. Jeg har sovet litt foran peisen selv om gulvet er vondt å ligge på og funnt frem gamle tegninger fra når jeg var 5 og nedover. Tegningene har jeg ikke sett siden den gang og jeg oppdaget at jeg var et uoriginalt barn. Rundt halvparten av tegningene var av to mennesker og to katter (Min mor, meg og kattene våre) med innslag av hus, trær eller marihøner. På en av de var det til og med en kanin.  Ehehh. Det var altså alt jeg var i stand til å tegne i mine yngere år i følge tegningene jeg fant, utenom ca. femti tegninger med bare tull.
Og jeg fant noen utklipp av kart limt på blanke ark. Fint å vite at min fascinasjon for kart ikke er noe nytt, da.

Vi pyntet nettopp treet og jeg fikk viljen min og satte på stjerna for første gang på evigheter. Og jeg fikk pynte med polkagriser sånn som i Disneyfilmene, så jeg er ganske fornøyd og gleder meg til å sitte på stua i kveld og drikke rødvin (Kjenner det langt ned i tærne at jeg blir kvalm bare av tanken på vodka i kveld) mens vi ser på tv og bare slapper av. Liker lille julaften bedre enn julaften, tror jeg. 
Faktisk gruer jeg meg til i morgen, for da skal jeg til min far, og det vet jeg ikke hvordan jeg gjør. Hvordan feirer man jul med en far man har møtt kanskje ti ganger i år og ikke har feiret jul med siden noe sånt som 2005? Det vet jeg ikke. Hva ser de på tv, hva spiser de på kvelden, hva gjør de i mellomtiden? Jeg som ikke spiser julemat er vant til å spise grønnsaker, men i år vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Og jeg vet ikke hvordan jeg skal oppføre meg. Når jeg er hos faren min sitter jeg på rommet mitt og leser. Sånn har det alltid vært.
Jeg husker ikke hvordan jeg brukte å klare å være sosial med de på julaften.
Men det ordner seg nok skal du se. Det er jo jul.

(Hihihihi, og forresten har jeg fått julegaven min fra oldemor allerede, fordi hu ville se hvordan jeg reagerte. Jeg skal på Storås og se Gåte i sommer, fintfintfint.)

Håper du har det himla bra og smiler litt en god del mye (- mer - mest?). 
Har lyst til å si noe klokt nå på slutten men jeg er ikke helt i stand til det.
God jul.

4 såpebobler

i

26.12.2009 kl.03:26

tusen takk. skulle ønske det var sant fortsatt

Bare lille meg ^^

28.12.2009 kl.07:39

Tittei på deg! :D Jeg er innom de beste på min blogg-venneliste for å levere mitt litt forsinkede julekort! :D Julekort er jo en så fin tradisjon og det er jo i julen vi skal tenke på våre venner og kjente! :D Så; Jeg håper selve julen var flott for deg, at romjulen blir fortsatt strålende pluss at du får et kjempegodt nyttår! :D Jeg håper det kommede året blir helt fantastisk! :D Take care. Varme julehilsner fra meg! :D

Sigri

28.12.2009 kl.15:44

Gøy når man får besøk og kommentar av noen man ikke har sett før, også besøker man disse, også viser det seg at de skriver noe du liker.

Håper du får et lykkelig nyttår.

Ulfedott

13.01.2010 kl.17:27

det var en veldig kul gave å få fra en oldemor,

og dette er en sein kommentar!

Blås en ny såpeboble

hits