Det er fint å være fler en sen desemberkveld.

God første desember og første søndag i advent, verden.

Vært ute av huset i hele dag, eksamenskurs og en hodepine fra en annen verden. Gikk ut fra Realfagsbygget og så at det snødde igjen, det er en stund siden sist nå, kanskje det ikke regner bort. Kom meg til slutt hjem, sliten og lei, og husket at det faktisk er på tide å dra frem litt julepynt og åpne kalenderluke, og da følte jeg meg straks litt bedre. Har glemt å skaffe meg sjokoladekalender i år, det er helt rart, jeg som er så låst fast i vanene mine. Men mamma har kjøpt tekalender til meg, og det er faktisk hundre ganger bedre. Har satt opp et lite juletre fra Søstrene Grene, hallo, litt julepynt på hybelen må man da kunne ha. Egentlig en ganske bra dag. Liker desember.

Hører på denne sangen (og denne(og Kråkesølv sine, men de linker jeg til hvert år...)), drikker te, har tent det første lyset og skal nå få en (kanskje ikke helt) velfortjent pause fra eksamenslesning med å se en dårlig film.

Det var bare det, egentlig. Sender en klem til dere alle.

3 såpebobler

k.

01.12.2013 kl.20:35

åh, en tekalender?! så fint - hvor er den fra om jeg tør spørre? desemberklem tilbake!

neverendingcircles

01.12.2013 kl.22:18

syntes også tekalenderen hørtes spennende ut!

likegyldighet

01.12.2013 kl.22:29

jeg vil åå ha tekalander! her er det satt opp hjemmelaget pepperkakehus, + et dusin pyntede pepperkaker. Er så kvalm av lukten at jeg tror de blir liggende en stund... masse lykke til med eksamens lesing!

SynLar

04.12.2013 kl.14:27

Er enig med de andre som kommenterer, en tekalender hadde vært perfekt. Hopper over sjokoladekalenderen selv i år, men kjører Flax. Kanskje blir man rik i år, eller kanskje man bare får en tier igjen.

Blås en ny såpeboble

hits