How we made it through this past year.

Hei igjen verden.

Prøver meg på en av disse evinnelige årsoppsummeringene, men jeg sliter, som jeg alltid gjør. Hva slags år har dette vært? Sånn helt egentlig, tror jeg det har vært et av de beste jeg har hatt. Mot slutten av vgs fikk jeg endelig venner på en slags måte og hadde det ålreit, skikkelig ålreit, bedre enn jeg hadde trodd. Og sommeren, vel, det var den beste og mest sosiale sommeren jeg har hatt, kan ikke klage, kan virkelig ikke klage. Seine netter i bilen på vei hjem, det var det beste, å føle . Høsten kom, og jeg flyttet inn med en av mine aller beste venner i den aller fineste byen jeg vet om, begynte på universitetet, druknet i alt presset, overlevde likevel. Kanskje strøyk jeg på alle eksamenene, kanskje ikke, og uansett går det bra, det går bra, for det var et bra semester, det var bra.

Jeg gjorde det slutt med en fyr jeg var dritlei, og ble dumpa av en fyr som var dritlei av meg. Begge deler var helt jævlig og jeg tenker at okei, sånn er livet. Jeg har fått nye venner, en ny hverdag, og alt i alt har alt endt opp skikkelig bra for meg. Jeg har vært heldig, for kanskje går det til helvete faglig, men sosialt og mentalt tror jeg aldri det har vært bedre. Kanskje setter jeg meg fremdeles alene i forelesning av og til, kanskje orker jeg ikke alltid inkludere meg selv, men for det aller meste er jeg så utadvendt jeg makter og kjemper mot angsten hver eneste dag. Og det fungerer.

Bottom line: Bra år. Slenger ut noen bilder, mest av meg selv, det får så være.Jeg og hun jeg bor med har nyttårsfest hos oss i dag. I skrivende stund har vi nettopp laget ferdig kalkunen og jeg har sminket meg. Når dette blir postet er jeg sannsynligvis alt for full, slik jeg alltid er, og enten er jeg lykkelig eller så gråter jeg meg inn i det nye året. Det er skremmende  ofte det alternativene er.

Kjører som vanlig ikke nyttårsforsett, men har jo håp. Satser på at 2014 blir et år hvor jeg takler studiehverdagen bedre, er snillere, mer sosial, slutter å slå til folk, har mer tid og puster, puster, puster.

Godt nyttår, verden. Håper det blir HIMLA BRA. Sender dere alle klemmene dere tåler å ta i mot.

2 såpebobler

k.

01.01.2014 kl.14:08

SÅ koselig med seng rett under vinduet

julie

01.01.2014 kl.16:01

å, dette var et fint innlegg. og fine bilder. for en standard ting å si egentlig, men det var en veldig fin oppsummering!

SynLar

01.01.2014 kl.16:23

God nytt år, jeg håper det blir alt du håper på.

Blås en ny såpeboble

hits