Det bynn å kjennes ut som om vi lev i loop.

Hei verden.

Det nye året har vært så som så. Hadde et litt ille sammenbrudd den første uka, men uke nummer to har vært ålreit. Har stått på de eksamenene jeg trodde jeg kom til å stryke på, begynt med de nye fagene, kommet inn i rutinene igjen. Hadde på en måte glemt hvor mye jeg egentlig savnet folk, savnet å gjøre ting, savnet å ha en grunn til å stå opp, om det så enn bare er for å rekke kjemiforelesningen. Spiser omelett med purreløk og prøver å manne meg opp til å gå ut i kulda (det er så bitende kaldt, jeg mistet lua mi på fest, jeg er så dum at jeg går i tynne strømpebukser, livet ass) og kommer meg på butikken, kjøper bare egg og ost og oppvaskbørster når jeg handler, trenger middager, for jeg er tom for restemat i fryseren. Mangler litt fokus. Dog, alt i alt, så har jeg tatt meg sammen og tror dette kan bli et bra semester.

Men det der var egentlig en digresjon. Jeg tenkte hovedsaklig jeg skulle si at altså, wow, dere må faktisk høre på den nye Kråkesølvlåta om dere enda ikke har gjort det. Gikk fra butikken med den høyt på ørene, en handlepose i hver hånd, ble så opprømt at jeg begynt å synge med før det slo meg at jeg ikke var hjemme. Det er greit, det er en stor by, de som fikk det med seg ser jeg aldri igjen. Men ja, sjukt bra. Jeg veit jeg sier det hver gang de kommer med noe nytt, men Kråkesølv er virkelig de aller beste. Gleder meg hinsides til ny plate i mars.

2 såpebobler

k.

14.01.2014 kl.19:04

jeg har ment å begynne å høre på kråkesølv i evigheter nå, men aldri kommet skikkelig i gang. hvor mener du at en burde begynne?

likegyldighet

15.01.2014 kl.13:38

jeg mangler også middager, og fokus. mens jeg har ost og oppvaskbørste. så da er vi to.

Maria.

22.01.2014 kl.00:45

k.: Ahh, du, det er et vanskelig spørsmål. Foreslår å prøve deg på kanskje Skredder, Min egen Lykkes Smed, Dårlig løgner, Glømte Barndomsminna, Mannekeng, Privat Regn eller Vågnøyvannet rundt som en start? Dette er de jeg liker best i øyeblikket i alle fall, samt at for eksempel Skredder er en av de mest populære.

Blås en ny såpeboble

hits