juli 2012

To know where they are headed.

Kom hjem for to dager siden. Smålig døgnvill men ellers i fin form.

Prøvde å sove hele flyturen men klarte det innmari dårlig. Men jeg er tilbake på norsk jord og det er lenge siden det har føltes så godt, til tross for alt rotet og edderkopper som har gjemt seg i sofaen og koffert som må pakkes ut. Det var en liten bunke post som ventet på meg, mest uinteressant men litt som var verdt noe, som gjorde meg innmari glad (fire bøker helt uventet og jeg føler meg så viktig og bra). Generelt veldig godt å komme hjem. Men ingen katt. Prøver å ikke tenke på akkurat det.En del pannekakefrokoster og kinamat, lite brød, for om det er noe de ikke har peilng på i USA så er det brød (hallo, skorpe!). Men alt var innmari bra, sånn helt egentlig. Det var mye brokkoli i maten og det var veldig billig vin. Alt var generelt veldig billig, og det var vel det eneste jeg virkelig kommer til å savne. 

Det har vært bra. Sol og høljregn, men varmt hele tiden. Tordenstormer annenhver kveld og å lese bøker inne i regnet. Mate rokker som suger seg fast i håndflaten og suse rundt i Disneyland, men bare kjøpe med te og armbånd hjem derfra. Bli gjennomvåt av regnet og bare smile. Ta rosa skumbad og slappe av om kveldene. Bli solbrent den nest siste dagen. 

Det var en bra ferie, med sjødyr og sol og fint. Men tre uker er så innmari lenge og jeg er litt sliten av det hele. Resten av ferien skal jeg bare slappe av, sløve hjemme og henge litt med kjæresten, sånne ting. Blir nok ganske bra det også.

Just don't forget a candle's fire is only just a flame.

Det har vært regn og det har vært sol og det har vært musikk og det har vært rolige timer i teltet og det har generelt vært ei himla bra uke. Det regna da vi kom men da vi våkna dagen etter var det sol og vakkert og det dugget på kameralinsa. Salig blanding mellom knallvær og høljregn hele uka. Møtte to artister og en forfatter, mista en øredobb og et smykke, flytta teltet tre ganger pga regn, gikk rundt med de gule solbrillene som kjæresten sier får meg til å se ut som ei flue, lurte på hvordan folk fant tid til å drikke seg fulle hele tiden og dro med kjæresten på konserter med band han aldri hadde hørt om. Jeg veit ikke helt hva mer jeg skal si, for det er umulig å si alt. Hove var supert, som det alltid har vært. Jeg ser på folka i mosh-piten og hver gang noen faller blir de dratt opp igjen og det er det som er det fineste, medmenneskeligheten, hvordan alle bryr seg om alle og at jeg, som har vært der fem ganger, fremdeles har til gode å møte noen som ikke er relativt greie mot menneskene rundt seg. Det er liksom det som er, menneskene. Blir glad av hele greia.Men så kom jeg hjem i går, etter en hel dag med buss og tog. Og her har katten min forsvunnet og vært borte i ei uke, så det var ikke det beste å komme hjem til. I morgen drar jeg til USA i tre uker, har ikke pakka ned noe som helst enda og jeg tenker på hva som skjer om katten kommer hjem og jeg ikke er der til å ta henne i mot. Men jeg prøver å ikke tenke på det, heller tenke på hvor bra Hove var og hvor bra tre uker i utlandet skal bli.

Så langt, så er denne sommeren ganske bra.

hits