september 2013

This is all that we get.

Lager sjokolademelk med melk som har gått ut på dato og sjokoladepulver som ikke er mitt. Kjøper inn for å lage taco, sa jeg ikke at jeg aldri kom til å savne taco, at tacofredag skulle bli et fjernt minne? Men så feil kan man ta, og jeg kjøper kjøttdeig, salat, tacosaus, tenker at ja, det blir bra. Taco for en. Reiv ut sting for sting i kneet mitt, begynte med 12 og da de skulle tas ut hadde jeg 8. Dette arret, det blir ikke fint, men hva bryr det meg, helt egentlig, hva faen har et arr å si.

Har fått opp ting på veggene, kjøpt meg bokhylle og nattbord, sakte men sikkert begynner ting å stabilisere seg, bli et liv, selv om jeg må bruke smørkniv fordi jeg ikke har flatskrujern. Jeg tar 22-bussen hver tirsdag og 63-bussen alle de andre dagene, har lært meg busstidene i hodet, drar fast innom Rema 1000 hver mandag for å kjøpe egg og rundstykker, har kjøpt meg planlegger for første gang i mitt liv som jeg noterer i. Skriver at jeg skal ha middag på onsdag, jobb på torsdag, kjøpe tusjer på fredag og kanskje ha en middag igjen på lørdag. Føler meg organisert og flink.

Det er liksom ingen tid. Jeg har forelesnigner hele dagen, og når jeg kommer hjem må jeg prøve å ta igjen det jeg henger bak i matten, eller få til å lage nye funksjoner på Matlab. Tar meg i å tenke at jeg har tatt meg vann over hodet, at dette livet har jeg valgt selv, fy faen, dette har jeg valgt selv, å bruke søndagene mine på mattetester og sitte på tirsdagskvelden og streve med mekanikken. Tenker at jeg ikke makter dette, fy faen, hva har jeg gjort mot meg selv. Men så er det jo jævlig bra også. Sannheten er at ja, det er mye dritt, men jeg trives så himla godt likevel. Så da går det kanskje bra, til tross for alt.

hits